Skip to content

Sök ett av våra konsultjobb

Vi är ett teknik- och managementföretag som erbjuder konsultjobb inom verksamhet- och organisationsutveckling, produktutveckling och konstruktion, el- och automation och projektledning. Vi finns på flertalet ortet i Sverige och letar ständigt efter nya talanger.

Vill du jobba hos en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner?

Nested Sequence 01.00_00_00_00.Still011_1
Nested Sequence 01.00_00_01_15.Still006
SYNK.00_23_24_07.Still004_1

Lediga tjänster

Nyfiken på oss?

Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare inom samtliga våra tjänsteområden. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Namn(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, doc, Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 4.

  Kompetens och erfarenhet

  Blue Partner är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Hos oss kan du använda en del av ditt arvode till kompetenshöjning för att utvecklas ännu mer inom ditt område.

  Påverka ditt arbetsliv

  Hos oss har du stor möjlighet att påverka ditt arbete, din utveckling och semester. Som teknikkonsult på Blue Partner matchar vi dig med din perfekta uppdragsgivare och tillsammans kommer ni överens om uppdragets förutsättningar. Det tror vi blir bäst för alla inblandade.

  Ett hållbart tänkande

  Genom vår modell och agerande kommer alltid alla på Blue Partner tänka på en hållbar framtid, och jobbar för att stimulera hållbart tänkande även hos våra kunder. Våra konsulter belönas direkt efter sin klimatpåverkan, och för att bidra extra har vi instiftat en miljöfond.


  Partnerskap och unik modell

  Med ny affärsidé och nya visioner utmanar vi branschen till nya nivåer. Som partner hos Blue Partner får du bred och lång erfarenhet inom branschen där ni ska känna er nöjda med vår leverans, och vår Blue Partner-modell säkerställer att bara de bästa jobbar hos oss.

  Branschvinnare svensk 2024

  Ett företag som växer

  Vår resa började med en vision att vara ett modernt företag som levererar i världsklass samtidigt som vi har kul på jobbet och ger våra konsulter frihet och schyssta arbetsvillkor. Med facit i hand – vi har lyckats, och såhär fyra år senare är vi stolta över att se hur Blue Partner-familjen växt, över hela Sverige. Idag är vi 60 starka och nyligen öppnade vi ännu ett kontor, i Oskarshamn.

  2022 utsågs vi dessutom till Branschvinnare för att ha överträffat den egna branschens snitt – både när det kommer till omsättning och resultat! Dessutom fortsätter vi ha högsta Kreditvärdighet, AA.