Skip to content

Inte för alla, kanske för dig!

Våra uppdrag passar inte för alla, men de passar för väldigt många. Framförallt för dig som är driven, målmedveten och tycker om relationsskapande. Som konsult hos oss har du stor möjlighet att påverka ditt arbete, din utveckling och semester. Detta eftersom vi vet att medarbetare som kan påverka sitt arbete blir mer motiverade och når högre resultat. 

Vi är ett teknik- och managementföretag som erbjuder konsultjobb inom verksamhet- och organisationsutveckling, produktutveckling och konstruktion, el- och automation, industriell IT och projektledning. Vi finns på flertalet orter i Sverige och letar ständigt efter nya talanger. 

Låter det som något för dig? Tveka inte på att höra av dig! 

SYNK.00_23_24_07.Still004_1

Inte för alla, men för Björn

Namn: Björn Lindqvist 
Bor: Göteborg
Jobbar som: Projektledare, programmerare och ansvarig för Region Göteborg. 
Utbildad som: Automationsingenjör, master inom robotteknik
Superkraft: Jag kan bli vad jag än bestämmer mig för att bli 

Vad är det som gör Blue Partner speciellt?


Friheten, flexibiliteten och möjligheterna till egen påverkan. Att vi hjälper och tar hand om varandra, vi vill se alla lyckas och drivs av att se personer växa.
Grundarna har lyckats skapa en kultur och ett bolag som inte är jämförbart med något annat.

Vad har Blue Partner gett dig, både på ett personligt och professionellt plan?


Jag kan ärligt säga att jag inte har varit den person jag är idag, och inte heller varit där jag är idag utan Blue Partner. Blue Partner har accelererat min utveckling och potential, gett mig möjlighet till personlig utveckling som jag aktivt valt och påverkat själv samt flyttat gränsen på vad jag trodde var möjligt som anställd.

Vilken typ av person skulle trivas på Blue Partner?

Den som är nyfiken och vill få ut mer av livet. Den som tror på personlig utveckling och vill växa som person.
En som har ett mindset att “Jag är den som skapar min egen framtid och mitt eget liv”.
En som tar ansvar för sig själv och som tänker att livet borde vara mer än att bara jobba på ett vanligt jobb. Du som inte tror på att livet händer dig, utan att du själv skapar ditt liv.

Vad hade du för uppfattning om Blue Partner innan du började, och finns det något som överraskat dig?


Innan jag förstod vilka Blue Partner var och hur de arbetar så var jag lite skeptisk, men det tog inte lång tid innan jag insåg potentialen i BluePartner-modellen. Vi fortsätter att växa hela tiden och fler börjar inse att detta är det nya, moderna sättet att arbeta.
Jag har aldrig tvekat om att jag gjort rätt val, och har väldigt svårt att se mig själv gå tillbaka till en ”vanlig, traditionell” arbetsgivare.

Varför bör man jobba på Blue Partner?

Blue Partner är för dig som vill utvecklas och känner att du är fast i din nuvarande situation på jobbet och i livet. Det finns inget att jämföra med, inget alternativ. Det är den perfekta kombinationen av att ha eget företag och ha tryggheten och gemenskapen som anställd. Du, liksom de flesta andra, vill säkert ha betalt för det arbete du lägger ner. Här påverkar du din egen lön och hur mycket du vill jobba. Här jobbar du tillsammans med andra likasinnade som gläds åt att du lyckas, det finns ingen avundsjuka eller konkurrens. Vi gör detta tillsammans!
Livet är för kort för att inte våga ta chansen.

Kompetens och erfarenhet

Blue Partner är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Hos oss kan du använda en del av ditt arvode till kompetenshöjning för att utvecklas ännu mer inom ditt område.

Påverka ditt arbetsliv

Hos oss har du stor möjlighet att påverka ditt arbete, din utveckling och semester. Som teknikkonsult på Blue Partner matchar vi dig med din perfekta uppdragsgivare och tillsammans kommer ni överens om uppdragets förutsättningar. Det tror vi blir bäst för alla inblandade.

Ett hållbart tänkande

Genom vår modell och agerande kommer alltid alla på Blue Partner tänka på en hållbar framtid, och jobbar för att stimulera hållbart tänkande även hos våra kunder. Våra konsulter belönas direkt efter sin klimatpåverkan, och för att bidra extra har vi instiftat en miljöfond.

Partnerskap och unik modell

Med ny affärsidé och nya visioner utmanar vi branschen till nya nivåer. Som partner hos Blue Partner får du bred och lång erfarenhet inom branschen där ni ska känna er nöjda med vår leverans, och vår Blue Partner-modell säkerställer att bara de bästa jobbar hos oss.

Inte för alla, men för Karolina

Namn: Karolina Kugelmann
Bor: Hudene, Herrljunga
Jobbar som: Projektledare 
Utbildad som: Produktionstekniker via YH samt intern projektledarutbildning via Volvo
Superkraft: Ödmjuk och lösningsorienterad 

Karolina

Berätta om vad du gör på Blue Partner!

Jag jobbar som projektledare ute hos kund. Sedan jag började på Blue Partner för drygt ett år sedan har jag varit hos två olika kunder. Just nu är jag på Arla i Götene och har flera blandade projekt. 

Hur kom du i kontakt med Blue Partner, och vad fick dig att börja?

Jag valde att gå från en tidigare roll som projektledare inom Automotiveindustrin för att prova någon annan verksamhet. En gammal kollega som precis börjat på Blue Partner hörde av sig och undrade om jag var intresserad. Jag tog kontakt med Tomas Grönvoll och vi träffades för att prata om upplägget. Jag kände mig direkt trygg i Blue Partners upplägg och såg fram emot en spännande, utvecklande verksamhet och möjligheten att kunna påverka min egen arbetsdag och mina uppdrag. 

De främsta fördelarna med att jobba på Blue Partner?

De främsta fördelarna är att det är ett fritt arbete, givetvis i samråd med kunden man arbetar för. Dessutom har jag möjlighet att påverka min lön och fritid. Vi konsulter har en fantastisk gemenskap och får stor inblick i de företagen vi jobbar på. Därtill har vi varma och omtänksamma chefer som verkligen ser människan.  

Varför bör man jobba på Blue Partner?

Det bör man göra för att det finns ett stort driv med nya visioner och en unik affärsidé. Du kan dessutom göra det du brinner för och utvecklas därigenom, och samtidigt påverka din egen lön och fritid. Sist, men inte minst, får du känna att du är speciell med just din kunskap och erfarenhet. 

Jobba hos oss!

Tror du att Blue Partner kan vara något för dig? Tveka inte på att höra av dig.

010 – 200 79 49  –  nyttjobb@bluepartner.se