Woodwork by Bergs Timber

Woodwork by Bergs Timber

Blue Partner har tagit fram systemhandlingar för Woodworks kundprojekt. Uppdraget har i samarbete med Blue Partners experter tagit fram konstruktionsunderlag för förstudie och bygghandling. Projektet innehöll även att produktionsverifiera projektets innehåll och säkerställa fabrikens kapacitetsförmåga utifrån projektets krav och omfattning.

woodwork berg
WOODWORKbyBERGS_Liggande_Fa¨rg

Kommentar från kund

Uppdraget har genomförts med mycket hög leveranskvalitet.  Blue partner är en trygg leverantör som man vet vad man får av. Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Blue Partner.

Om Woodworks  

Det ska vara enkelt att skapa framtidens hållbara miljöer i trä.

Woodworks by Bergs satsar på kundresan och arbetar med träprodukter av högsta kvalitet. Woodworks By Bergs tillhör Bergs Timber AB koncernen. I koncernen tillverkas högkvalitativa modulhus, elementhus, Attefallshus, fritidshus, fönster och dörrar och olika typer av träskyddsbehandlingar. Vilket betyder att vi äger hela kedjan från sågad planka till vidareförädlad produkt. Woodworks by Bergs tar ansvar för kvaliteten av våra produkter och finns för dig som kund genom hela köpprocessen.

Vi har över 100 års kunskap av att arbeta i trä, vi producerar hållbara kvalitativa produkter med en gedigen erfarenhet.